2828 SAYILI KANUN KAPSAMINDA SOSYAL HİZMET MODELLERİNDEN YARARLANANLARIN İSTİHDAMINA İLİŞKİN ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Üniversitemize 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında yerleştirilmiş olan adaylar, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 13/01/2023 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne (Rektörlük Binası Zemin Kat No: Z18) başvurmaları gerekmektedir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

1-Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi ve Aslı,

2-Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi,

3-Sağlık Kurul Raporu ( Üniversitemiz Hastanesinden Alınacaktır.)

4-Adli Sicil Kaydı

5-Son 6 Ay İçerisinde Çekilmiş Fotoğraf (4 Adet)

6-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı

7-Üniversitemize Yerleştirildiğini gösteren Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

8-Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampüs Şubesinden Açılacak Hesap Numarası

9-Mal bildirim formu için TIKLAYINIZ. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.)

10-Adres ve Telefon Numaralarını Belirtir Dilekçe. Dilekçe Örneği İçin TIKLAYINIZ.

29 Aralık 2022 Perşembe