28/12/2022 TARİHLİ SÜREKLİ İŞÇİ (HAYVAN BAKICISI) İLANI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAYVAN BAKICISI ALIMI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi kadrosunda 2 (iki) Hayvan Bakıcısı alımı için 28/12/2022 tarihli Resmi Gazetede, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan personel alım ilanı kapsamında sözlü sınav sonuçları kapsamında aşağıda adı geçen asıl adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 25.05.2023 Perşembe günü mesai bitimine (saat 17:30’a) kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde müracaat etmeyen asıl adaylar hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Asıl listedeki adayların evrak teslim tarihleri içerisinde başvuruya gelmemesi veya aranan şartları taşımadıklarının tespit edilmesi halinde, çağrılacak yedek adaylar Üniversitemiz web sayfasında ayrıca ilan edilecektir.

Bu ilan tüm adaylara tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Asıl Adaylardan İstenilen Belgeler:

1. Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Belgesi aslı ve fotokopisi,
  2. Müracaat edilen Pozisyona esas, Diploma veya Mezuniyet Belgesi (Aslı ya da yeni tarihli barkotlu e-Devlet çıktısı),
  3. Tam teşekküllü Kamu Hastanelerinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu,
  4. Askerlik Belgesi (Erkek adaylar için Askerlik Şubesinden veya e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı.),
  5. İkametgah Belgesi (e-Devlet Barkodlu),
  6. 4 (Dört) adet (son altı ay içerisinde çekilmiş) fotoğraf,
  7. Adli Sicil Kaydı ( e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı),
  8. Daha önce çalışmış olanlardan, e-devletten alınmış "Barkodlu" SGK hizmet döküm belgesi,

28/12/2022 TARİHLİ SÜREKLİ İŞÇİ (HAYVAN BAKICISI) İLANI YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

11 Mayıs 2023 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme