Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi kadrosunda 2 (iki) Hayvan Bakıcısı alımı için 28/12/2022 Tarihli Resmi Gazetede, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan personel alım ilanı kapsamında İŞKUR'a müracaat eden adaylardan ilanda belirtilen şartları sağlayarak kura çekimi Kayseri 6. Noterliği tarafından 19 Ocak 2023 Perşembe günü Saat 10:00' da Üniversitemiz İletişim Fakültesi Süleyman Çetinsaya Konferans Salonunda yapılmıştır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında 2 sürekli işçi (Hayvan Bakıcısı) için; ilan şartlarını sağlayan 11 kişi noter kura çekimine dahil edilmiştir. Mevzuat uyarınca 2 kadro için 8 asil aday sözlü sınava girmeye hak kazanmış olup, başvuru sayısının yetersiz olması sebebiyle 3 yedek aday belirlenmiştir. Asil adaylar sözlü sınava girmeye hak kazanmış olup, sözlü sınav için müracaat etmeyen asil adayların yerine yedek adaylar çağırılacaktır.

*Sözlü Sınav 07 Şubat 2023 Salı Günü Saat 10:00'da Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında yapılacaktır.

* Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

28/12/2022 TARİHLİ SÜREKLİ İŞÇİ (HAYVAN BAKICISI) İLANI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI VE SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

19 Ocak 2023 Perşembe