2024 Yılı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Duyuru

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeline Yönelik 2024 Yılı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Hakkında Duyuru Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 13/05/2024 tarihinde yayımlanmıştır. Bu kapsamda Üniversitemizde görev yapan ve müracaat etmek isteyen personel 20 Mayıs 2024 tarihinden itibaren 31 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar, aşağıda yer alan başvuru formunu, mezuniyet belgesini ve sürücü belgesi fotokopisini (şoför kadrosuna müracaat edecek adaylar için) kapalı zarf içerisinde başvuru dilekçesi ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: 31 Mayıs 2024 tarihinden sonraki başvurular ve şahsen yapılmayan başvurular işleme alınmayacaktır.

(Başvuru Zarfını Personel Daire Başkanlığından Temin Edebilirsiniz)

Ek 1 : Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Ek 2 : Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

YÖK Duyuru İçin Tıklayınız.

İlgili Yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız.

Adayların Başvurabileceği Kadrolar İçin tıklayınız.

YÖK tarafından duyurulan kadro sayıları için tıklayınız

Üniversitemiz Personeline İlanen Duyurulur

20 Mayıs 2024 Pazartesi