2023/1 E-KPSS İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 2023/1 E-KPSS ile Üniversitemize yerleştirilmiş olan adaylar, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 30/03/2023 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne (Rektörlük Binası Zemin Kat No: Z18) başvurmaları gerekmektedir.

1-Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi ve Aslı

2-Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi

3-Sağlık Kurul Raporu ( Üniversitemiz Hastanesinden Alınacaktır.)

4-Savcılık İyi Hal Belgesi

5-4 Adet Fotoğraf

6-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı

7-2023/1 E-KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)

8-Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampüs Şubesinden açılacak hesap numarası

9-Mal bildirim formu için TIKLAYINIZ. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.)

10-Adres ve telefon numaralarını belirtir dilekçe. Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

11-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

15 Mart 2023 Çarşamba