01/02/2023 TARİHLİ CANLI MODEL İLANI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

Üniversitemiz Rektörlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 8. Maddesi uyarınca (1 yıldan az süreli veya mevsimlik çalışma) gereğince 2023 yılı Eğitim-Öğretim faaliyetleri kapsamında çalıştırılmak üzere 2 (iki) kadın ve 2 (iki) Erkek olmak üzere 4 (Dört) sözleşmeli canlı model alım ilanımız 01/02/2023 tarihli Resmi Gazetede ve Üniversitemiz web sitesinde yayınlanmış olup, başvuru yapan adaylar 11/04/2023 tarihinde sözlü sınava tabii tutulmuştur.

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Sözlü sınavda başarılı olan adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte en geç 28/04/2023 Cuma günü mesai bitimine kadar (saat 17:30) Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde müracaat etmeyen asıl adaylar hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Belgesi Aslı ve Fotokopisi,

2-Diploma veya Geçici Meziyet Belgesi,

3-Tam Teşekküllü Kamu Hastanelerinden Alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Üniversitemiz Hastanesinden Alınacaktır.)

4-Askerlik Belgesi,

5-İkametgah Belgesi,

6-Adli Sicil Kaydı,

7-4 (Dört) Adet (Son 6 ay içerisinde çekilmiş) Fotoğraf,