SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI (GÜVENLİK GÖREVLİSİ, TEMİZLİK GÖREVLİSİ) VE SÜREKLİ İŞÇİ TERÖRLE MÜCADELE KAPSAMINDA MALÛL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN (TEMİZLİK GÖREVLİSİ) SÖZLÜ SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR HAKKINDA DUYURU

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere, 13/01/2020 tarihinde İŞKUR web sitesinde yayınlanan 7 (yedi) Güvenlik Görevlisi (Bay), 1 (bir) Güvenlik Görevlisi (Bayan), 2 (iki) Temizlik Görevlisi (Bayan), 8 (Sekiz) Temizlik Görevlisi (Terörle Mücadele Kapsamında Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) sürekli işçi alımı sözlü sınavına girmeye hak kazanan aday listesi aşağıda belirtilmiştir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların 12/02/2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13.30'da Erciyes Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Güvenlik Görevlisi (Erkek) için TIKLAYINIZ.

Güvenlik Görevlisi (Bayan) için TIKLAYINIZ.

Temizlik Görevlisi (Bayan) için TIKLAYINIZ.

Temizlik Görevlisi (Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) için TIKLAYINIZ.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adayların sınav saatinden yarım saat önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.