SÜREKLİ İŞÇİ (GÜVENLİK GÖREVLİSİ, TEMİZLİK GÖREVLİSİ) ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca 21/07/2020 tarihinde Kayseri İŞKUR web sitesinde yayınlanan personel alım ilanına müracaat ederek, 14.08.2020 Çarşamba günü Üniversitemiz tarafından yapılan Sözlü Sınav sonucuna göre Başarılı, Yedek, Başarısız ve sözlü sınava katılmayan Sürekli İşçi Adaylarının listesi unvanlar itibariyle aşağıda açıklanmıştır.

Güvenlik Görevlisi için TIKLAYINIZ

Temizlik Görevlisi (Bayan) için TIKLAYINIZ

BAŞARILI OLAN ADAYLARIN,

-Sürekli İşçi olarak çalışmasında sakınca olmadığına dair Tam Teşekküllü Sağlık Kuruluşlarından alınacak Sağlık Raporu,

-Erciyes Üniversitesi Halk Bankası Şubesinden açtırılacak Hesap numarası ile birlikte 21 Ağustos 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.