KPSS-2017/1 TERCİH KILAVUZU İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

KPSS-2017/1 TERCİH KILAVUZU İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına KPSS-2017/1 tercih kılavuzu ile Üniversitemize yerleştirilmiş olan adaylar, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 03/08/2017 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne (Rektörlük binası zemin kat no: Z16) başvurmaları gerekmektedir.

2. Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi
  3. Sağlık Kurul Raporu ( Üniversitemiz Hastanesinden Alınacaktır.)
  4. Savcılıİyi Hal Belgesi
  5. 4 Adet Resim
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı
  7. KPSS 2017/1 Yerleştirme Sonuç Belgesi (Internet çıktısı)
  8. Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampus Şubesinden açılacak hesap numarası
  9. Mal bildirim formu için TIKLAYINIZ. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.)
  10. Adres ve telefon numaralarını belirtir dilekçe. Dilekçörneği için TIKLAYINIZ.
  11. 2017/1 Tercih klavuzunda belirtilen başvuru nitelik kodlarındaki belgeler.
  12. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  13. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu TIKLAYINIZ