2022 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

2022 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLE ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNA YERLEŞEN

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 Yılı İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile Üniversitemize yerleştirilmiş olan adaylar, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 25/04/2022 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne (Rektörlük Binası Zemin Kat No: Z18) başvurmaları gerekmektedir.

2. Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi
  3. Sağlık Kurul Raporu ( Üniversitemiz Hastanesinden Alınacaktır.)
  4. Savcılık İyi Hal Belgesi
  5. 4 Adet Fotoğraf
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı
  7. Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampus Şubesinden açılacak hesap numarası
  8. Mal bildirim formu için TIKLAYINIZ. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.)
  9. Adres ve telefon numaralarını belirtir dilekçe. Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.
  10. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği