13 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE YAPILAN AVUKAT YAZILI SINAV SONUÇLARI
                                                                   ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin Ek 6 ncı maddesine dayanılarak hazırlanan ve 25/03/2015 tarihli 29306 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre münhal bulunan 1 (bir) adet avukat kadrosuna sınavla yapılacak atamaya esas olmak üzere, KPSS (B) grubu KPSSP3 puan sıralaması yapılmış olup, anılan yönetmeliğin 9. maddesinin 3. fıkrası gereği yazılı sınava girmeye hak kazanan ilk 5 (beş) kişi ilan edilmiş olup, anılan yönetmeliğin 13. maddesinin 2. fıkrası gereğince yazılı sınavda başarılı olanlar sözlü sınava girecektir.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınavı; 20 Haziran 2017 Salı günü saat 10:30 da Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünde yapılacaktır.
13 HAZİRAN 2017 TARİHLİ AVUKAT YAZILI SINAV SONUÇ LİSTESİ

S.N. ADI - SOYADI YAZILI SINAV PUANI DURUMU
1 KÜBRA DUMAN 75.8 BAŞARILI
( Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazandı )